Meistä

Vuodesta 2002 lähtien Andesa on toiminut gourmet-, bio- ja luonnontuotteiden sektorilla Suomessa sitoutuneesti tarjoamaan korkealaatuisia Andien tuotteita asiakkailleen. Eräs ensimmäiset tuotteitamme, jonka toimitti Suomen markkinoille, oli ensiluokkainen Gran Palomar -kahvisarja, jonka kahvit Cafetoria-paahtimomme (www.cafetoria.fi) toimittaa vastapäätästi ympäri Suomea.
Andien maailassa on legendaja kadonneista inka-aarteista, joka sisältää suuria määriä arvokkaita metalleja, kuten kultaa ja hopeaa. Nämä legendaat ovat innoittaneet pelottomia seikkailijoita tekemään lukuisia tutkimusmatkailuja Andien kaikkein vaikeimpia ja vaikeimpia alueita.
Andesassa uskomme, että todelliset inkojen aarteet eivät ole kadonneet – ne ovat vain unohdettu. Nämä aarteet ovat aina olleet silmin nähtävissä ja ne löytyvät Andien rikasta maaperästä, Andien alkuperäisistä kasvien ominaisuuksista sekä inkojen jälkeläisten luovuudesta ja viisaudesta. Onneksi maailma nyt tunnistaa näiden kasvien hämmästyttävän moninaisuuden ja hyödyn hyödyntää elämänlaatumme parantamisessa.